poczikkép forrás:cyberpress.hu

A Fidesz képviselői, – köztük a két soproni is – megszavazták, hogy a lakástakarékhoz nem jár az állami támogatás, amely azt is jelenti, hogy a magyar fiataloknak, családoknak ezután nem jár évente 72.000 Ft a lakáscélú megtakarításainak segítésére! – mondta sajtótájékoztatóján Póczik Roland, az MSZP soproni szervezetének elnöke.

 

Kiemelte, hogy magyar családok 72000 forintos támogatásról beszélünk, miközben Mészáros Lőrinc cégei, csak az elmúlt 3 évben, 96 milliárd Ft túlárazással dolgoztak, amely igen, azt is jelenti, hogy a miniszterelnök, – jobbkezén keresztül – ennyivel károsított meg minket, magyar adófizetőket!

Azt mondják, hogy 2018 a családok éve, de azt nem mondják, hogy csak bizonyos családoké! Az Orbán, a Rogán és a Mészáros családé!

Hazudják a CSOK-ot, amivel csak kevesek járnak jól, hazudják az egykulcsos jövedelemadót, ami az alacsonykeresetűek kirablása! Magánegyetemeket és magánkórházakat csinálnak, amivel évtizedekre kettészakítják a társadalmat!

A magyaroknak végre tudomásul kell venni, hogy a jelenlegi hatalom nem egy sima bolti tolvaj, hanem egy bűnszervezet, amely Magyarország jövőjét lopja el! – zárta szavait Póczik Roland.