PUSKAS FUTBALL AKADEMIA CSAK ARC NEMCSILLOG 1kép forrása:www.pfla.hu

 
Puskás Ferenc biztosan forog a sírjában, mert ehhez a teljesítményhez kár volt a nevét adnia. Nyeretlenül 2 ponttal sereghajtó. Már csak isteni csoda segíthet a csapaton, mert az egykor Miskolc fideszes önkormányzati képviselője szemmel láthatóan nem tud. Már Jesust is leigazolta, ami nagy keresztényi cselekedet, de a focinak nem biztos hogy segít. Már csak az a kérdés minek működik az akadémia, vagy is minek képeznek labdarúgókat, ha Ecuadorból igazolunk?

 csany3

Új világmárka jelent meg a Four Seasonsben ejtsd (négy évszak). Elválasztó jelekkel külön írjuk , de egybe ejtjük. A 2rule márka mellett így a MLSZ engedélyezni fogja a bigxar,qrvaxar, nerminator, neverwin,peg leg vagy más néven wood feet márkákat. Ideje volt már leváltani a régi adidas mezt. Mondhatnánk úgy is, hogy most ő volt a Soros. Az eddigi gyenge szereplésért ugyan is a mezek voltak a felelősek, de majd most.

Az új mezek népszerűsítésére, egyébként politikai körökben egy igen ismert focistát kértek meg.

korhaz

ÁTADTÁK AZ ÚJ DIÓSGYŐRI „KÓRHÁZAT” 13 milliárd forintba került!
Újabb „egészségügyi intézmény” fejlesztése fejeződött be hazánkban, ezúttal Diósgyőrött. Az első „orvosi beavatkozás” előtt a fejlesztési kormánybiztos és a miskolci polgármester mondott beszédet, utóbbi füttykoncertet kapott. Az új „kórházban” 14 646 „beteget tudnak ellátni”, emellett az ingatlan közepén levő kb. 60 x 100 méteres füvesített parkban 22 „orvos”, 2 asszisztens és egy „orvos-főigazgató” vezényelheti le az „orvosi beavatkozásokat 
Kriza Ákos.: Ez a XXI. századi „egészségügyi intézmény” a várost szimbolizálja, amelynek minden adottsága megvan arra, hogy nagy tetteket vigyen véghez. Miskolcon lehet nagyot álmodni, de az álmok igazán csak akkor érnek valamit, ha megvalósulnak. Az új diósgyőri „kórház” pedig egy megvalósult álom

aranycsapat

forrás:Ágoston László FB oldal

vb1

Szeretett vezírünk megmondta : MEG kell állítani Brüsszelt! És tegnap a Ferencvárosnak sikerült! 1:0 győzelemmel búcsúztattuk a Brüsszeli bürokratákat, így mi jutottunk be a VB döntőbe. Kíváncsian várjuk,hogy a másik ágon a Puskás Akadémia vagy az Angolok jutnak e be a döntőbe.